Verhalen, liedjes en gedichten bij knisperend haardvuur

      Reacties uitgeschakeld voor Verhalen, liedjes en gedichten bij knisperend haardvuur

Een verhalenverteller, een dichteres en een  singer-songwriter verzorgen op zaterdag 24 november een huiskamervoorstelling in Centraal Wonen Deventer. De avond bestaat uit liedjes, verhalen en gedichten rondom een drietal thema’s. Ook belangstellenden, buren, oud-bewoners, familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd!

Frank Belt (verhalenverteller), Marieke van Bolderen (oud-stadsdichteres van Zwolle) en Maarten van Veen (de Reisgenoot, singer-songwriter) verzorgen komende zaterdag een avondvullend programma in de gezamenlijke huiskamer van Centraal Wonen. Tijdens de voorstelling komen er een aantal thema’s langs, waarbij de kunstenaars een verhaal, gedicht of liedje uitvoeren dat past bij dat onderwerp. Zo krijgen de bezoekers in korte tijd drie verschillende invalshoeken vanuit drie verschillende kunstvormen.

Centraal Wonen steekt de houtkachel aan en zorgt voor een hapje en een drankje. Naast de mensen die in ons project wonen zijn ook buren, vrienden, oud-bewoners en familie van harte welkom!

Achteraf vragen we de bezoekers van de voorstelling om een vrije gift, als aanvulling op een kleine vergoeding die er vanuit onze vereniging beschikbaar wordt gesteld. De gift is naar draagkracht, maar als je het lastig vindt om te bepalen hoeveel je moet geven: onze tip is €5.