Huiskamertheater in Centraal Wonen!

      Reacties uitgeschakeld voor Huiskamertheater in Centraal Wonen!

Theatergroep Sprook geeft op vrijdagavond 28 september een voorstelling en een workshop improvisatietheater in Centraal Wonen Deventer. Nier alleen (oud)bewoners, maar ook belangstellenden, buren, familie en vrienden zijn van harte welkom.

De spelers van theatergroep Sprook laten zich inspireren door anekdotes uit het publiek. Met behulp van deze persoonlijke verhalen improviseren de spelers ter plekke een scene. Komende vrijdag doen ze dat in de gezamenlijke ruimte van Centraal Wonen,  op Huiberstraat 10. De avond begint om 20.00 uur. Er is geen ticketverkoop, maar aan de bezoekers wordt na afloop wel een vrije gift gevraagd.

De korte, geïmproviseerde stukjes theater kenmerken zich doordat ze herkenbaar blijven maar ook kunnen verassen. Soms zijn ze raak en confronterend en soms wordt het verhaal lekker aangedikt met humor en drama, zoals dat alleen in theater kan. Allemaal zonder de essentie van het verhaal en de verteller uit het oog te verliezen.

Op verzoek van een aantal bewoners uit Centraal Wonen geven de spelers ook vóór hun voorstelling een kleine workshop over improvisatietheater. Ze helpen de deelnemers met de beginselen van improviseren.

Programma
20.00 – 20.45 uur: Workshop improvisatie theater
20.45 – 21.00 uur: pauze
21.00 – 22.00 uur: Voorstelling ‘Terugspeeltheater’