Open dag!

      Reacties uitgeschakeld voor Open dag!

Centraal Wonen Deventer houdt op zondag 21 mei een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom op Huibersstraat 10, tussen 11.00 en 14.30 uur.

In de Zandweerd, vlakbij de IJssel, ligt Centraal Wonen Deventer. In dit woonproject is er aandacht voor het milieu en oog voor elkaar. Er zijn 32 woningen en een gemeenschappelijke ruimte rondom een mooie binnentuin. Op zondag 21 mei is er een open dag. Iedereen met belangstelling voor deze bijzondere woonvorm is van harte welkom om te komen kijken. De open dag duurt van 11.00 tot 14.30 uur. Het adres is Huibersstraat 10, 7412 JR Deventer.

Tijdens de open dag worden er rondleidingen gegeven en de bewoners van het project zijn die dag ook met elkaar in de tuin aan het werk. “Daardoor kun je veel bewoners, van jong tot oud, ontmoeten. We hopen een goede indruk te geven van de sfeer en van hoe de dingen eraan toe gaan”, aldus de Koert Sondorp, bestuurslid van het woonproject.

foto persbericht_v3

Met deze Open Dag sluit Centraal Wonen Deventer aan bij de jaarlijkse Gemeenschappelijk Wonen Dag. Ruim 100 woongemeenschappen in Nederland, België en Frankrijk openen in het weekend van 20 en 21 mei hun deuren tijdens de open dag voor Gemeenschappelijk Wonen.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@centraal-wonen-deventer.nl